ICT Consultancy; Wij denken met u mee

F1=Help denkt met u mee als het gaat om uw kantoorautomatisering door middel van ICT consultancy. Door middel van ICT consultancy zorgen wij ervoor dat u vanaf het begin van het project weet waar u aan begint, maar ook waar en hoe u zult gaan eindigen. Wij richten ons op het adviseren van bedrijven over hoe zij informatietechnologie (IT) het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. F1=Help zorgt dat u efficiënter werkt én kosten bespaart, dankzij een heldere analyse en een duurzaam advies op maat.
/[
]/
/[
]/Dat komt omdat wij in staat zijn om het vakjargon te laten voor wat het is, en dat wij met u in gewoon verstaanbaar Nederlands overleggen welke mogelijkheden er zijn en hoe ze werken. F1=Help verstaat als geen ander de kunst om uw ICT te bespreken zonder dat u er een technisch woordenboek bij nodig heeft. In een persoonlijk gesprek vermijden wij bij voorkeur termen die mensen, die niet op een afdeling IT werken, niet begrijpen of kennen.
/[
]/

ICT Consultancy

/[
]/ICT Consultancy omvat zowel advies diensten als implementatie diensten. Door 22 jaar ervaring in het Midden- en Klein Bedrijf kunnen we stellen, dat wij ons vak prima verstaan en dat wij u prima kunnen begeleiden. F1=Help is dé partner als het gaat om
/[
]/

  /[
  ]/
 • Hardware;  Of dat het nu gaat om een eenvoudige pc, een complexe serveromgeving of , een internetverbinding wij adviseren en begeleiden u op het gebied van de kantoorautomatisering, hoe kan het efficiënter, sneller of meer doordacht.
 • /[
  ]/

 • Software; het installeren van software is maar een klein onderdeel van de implementatie, u zult immers ook gebruik moeten maken van de software, want u wilt uw probleem kunnen oplossen. Dat is waar de ICT consultancy van F1=Help u bij helpt. Of het nu een rekenkundige uitdaging, een administratief probleem of de implementatie van een complete webshop betreft, F1=Help helpt u erbij.
 • /[
  ]/

/[
]/Wij denken dus met u mee! En zorgen ervoor dat uw ICT loopt als een geoliede machine.
/[
]/

ICT Consultancy; F1=Help denkt met u mee !