Hulp bij problemen van uw thuis pc

Niets is zo vervelend als een pc die vreemde kuren vertoont en dan ook nog eens geen hulp bij problemen van uw thuis pc, niemand om u te helpen. F1=Help biedt u hulp ‘s avonds.

 

Hulp bij problemen van uw thuis pc ’s avonds.

Vaak kan door in te bellen (veilig!!) de meeste problemen op afstand verholpen worden en kunt u weer gewoon verder. Als dat niet lukt, dan kan een huisbezoek het meestal wel oplossen. F1=Help, uw hulp bij problemen van uw thuis pc heeft jarenlange ervaring als het gaat om het oplossen van dergelijke problemen, maar ook het voorkomen van zulke pc storingen. Dus als een of ander schermpje ineens verschijnt, menubalken verdwenen zijn, internet programma die ineens niet meer werken, de printer niet meer wil printen, laat u helpen door F1=Help, voor hulp bij pc problemen.
F1=Help, uw hulp bij problemen van uw thuis pc

Goed Beheer

Door goed beheer van uw pc thuis kunt u een pc storing voorkomen. Het gebeurt regelmatig dat uw pc thuis ineens ongevraagd een extra programma heeft geïnstalleerd. Of dat er bij het opstarten ineens een pop-up verschijnt met een foutmelding. Of de draadloze internet verbinding werkt niet goed meer … Een pc storing voorkomen is altijd beter dan genezen. Dus bij wie zoekt u hulp bij problemen van uw thuis pc? Inderdaad, F1=Help.

Door het uitvoeren van ‘pc beheer’ wordt zo’n pc storing voorkomen. Wij controleren uw harddisk(en), maar ook of uw pc thuis nog voldoende werk geheugen ter beschikking heeft om goed en vlot te kunnen werken. Ook controleren we of er ongevraagde programma’s opstarten, en verwijderen we programma’s die zich ongevraagd op uw pc thuis hebben geïnstalleerd. Mocht uw Windows versie niet helemaal up to date zijn, dan zorgen we daar meteen voor. Daarnaast controleren wij uw firewall (als u die heeft). En wat dacht u van de tijdelijke bestanden, die Microsoft her en der op uw pc thuis achterlaat? Ook die ruimen we op! Kortom, alle belangrijke zaken die te maken hebben met het pc beheer worden door F1=Help opgelost.

F1=Help, uw hulp bij problemen van uw thuis pc

Beveiliging

Het gebruik van een goede beveiliging tegen virussen kan vaak een pc storing voorkomen. F1=Help gebruikt het liefst McAfee programmatuur, maar ondersteunt uiteraard ook alle andere soorten antivirus programma’s die er op de markt zijn. Door een combinatie van een goede antivirus en een anti-malware programma controleren wij de gezondheid van uw pc en voorkomen daarmee een pc storing.

En mocht er dan toch een pc storing voorkomen op uw pc thuis, dan is F1=Help uw hulp bij problemen van uw thuis pc voor dit soort storingen. Ook ’s avonds! En wij zorgen dat de pc storingen opgelost worden. Vaak is het oplossen van deze pc storingen voor ons eenvoudig en binnen een handomdraai gebeurd. Meestal hoeven we hiervoor niet eens langs te komen omdat we door onze jarenlange ervaring de storing op afstand kunnen oplossen.

F1=Help, uw hulp bij problemen van uw thuis pc
Een belangrijk en toch bijzonder onderschat punt van beveiliging is het maken van een back-up. Thuisgebruikers zijn nog niet doordrongen van het feit dat het ‘leven’ van hun pc eindig is. En zonder back-up kunt u alles kwijtraken. Het is denkbaar dat de pc ineens defect raakt. Door wat voor reden dan ook start uw pc niet meer, is uw Windows defect, of functioneert uw harddisk niet meer. Al uw foto’s, bestandjes en e-mailadressen kwijt, en niet meer terug te halen! Of alle muziek die u de afgelopen jaren verzameld heeft. U moet er toch niet aan denken. Bent u nieuwsgierig geworden? Klik  hier of  in het menu rechts op Backup van de pc voor meer informatie. F1=Help, hulp bij problemen van uw thuis pc.