Hardware thuis; alleen topmerken

Automatisering thuis betekent voor F1=Help ook het adviseren, leveren én installeren van die hardware thuis.

F1=Help biedt zijn diensten aan als het gaat om het leveren van hardware thuis. Hardware is een groot en uitgebreid begrip, maar wij verstaan onder hardware het volgende: computers (servers, pc’s, laptops, tablets, memory), printers (laser printers, inkjet printers en matrix printers), scanners, switches, routers, firewalls, externe harddisks, draadloos internet, enz. enz. Door de keuze voor gerenommeerde en bekende merken bent u zeker van de beste producten en ook de beste ondersteuning.

 

hardware thuis hardware thuis hardware thuis

 

Natuurlijk gaat het ons niet om het leveren op zich. Wij adviseren u graag welke hardware voor uw situatie de beste oplossing biedt. Soms bent u bijvoorbeeld te helpen met een eenvoudige printer. Maar door in een persoonlijk gesprek wat dieper op de wensen in te gaan, kan wel eens blijken, dat een iets duurdere printer een ideale oplossing is voor een bepaald probleem. Bijvoorbeeld als een printer in een draadloos netwerk moet worden aangesloten, of als er dubbelzijdig geprint moet worden. Ook kunnen we op basis van onze ervaring u advies geven als het gaat om het thuis netwerk dat u heeft.

 

hardware thuis hardware thuis hardware thuis

 

De installatie van de hardware en de bijbehorende software kunt u zelf doen, maar omdat F1=Help dit al meer dan 20 jaar doet, bent u er van verzekerd dat het op een professionele en betrouwbare manier gebeurd. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij eigenlijk alle soorten situaties (en daarbij behorende oplossing) van hardware thuis al eens gezien hebben. Het maakt dan ook niet of we moeten werken met Windows XP, Windows Vista, Windows 7 of Windows 8, met al deze besturingssystemen hebben wij veel ervaring.

Ook voor het beheer van uw hardware thuis kunt u bij F1=Help terecht, klik daarvoor hier of aan de rechterkant op Beheer thuis pc en storingen.