Software problemen

Heeft u vragen over de werking van uw pc? Of heeft u software problemen, die u niet 1-2-3 opgelost krijgt.

Via F1=Help wordt u altijd geholpen als u vragen heeft over allerlei dagelijkse software problemen met Windows op uw pc. Maar ook met vragen over de andere programma’s kunt u bij ons terecht.

F1=Help is gespecialiseerd in alles wat met de software problemen te maken heeft. Door onze ervaring is het installeren, beheren én ondersteunen van allerlei soorten software geen probleem. Zo zorgen wij voor een schone en veilige computer door gebruik te maken van gerenommeerde antivirus en antispyware oplossing van McAfee, de absolute wereldleider op dit gebied. Ook op het gebied van spam kunnen wij iets betekenen voor u. Wederom door gebruik te maken van McAfee software op kantoor worden de meeste spamberichten uit uw email gefilterd, zodat u al die vervelende berichtjes niet meer hoeft te zien in uw systeem.

 

Software problemen met MS Word Software problemen met MS Excel Software problemen met MS Outlook Software problemen met MS Access Software problemen met MS PowerPoint

 

Heeft u vragen over de software van Microsoft, zoals Word, Excel of Outlook, of gewoon over Windows? Of het nu om eenvoudige vragen gaat, of om meer ingewikkelde software problemen, F1=Help heeft altijd een antwoord voor u. Wilt u werken met een inhoudsopgave in een document, geen probleem! Of bent op zoek naar een ingewikkelde rekenformule in Excel, alweer geen probleem! Of misschien wilt u wel een nieuwsbrief versturen vanuit uw Outlook, ook daar draait F1=Help zijn handen niet voor om. Kortom, voor vragen over software moet u bij F1=Help zijn.

Of heeft u software problemen met

  • Het updaten van Windows, Adobe, Flash of Java
  • Het toevoegen van favorieten aan uw browser
  • Pc beveiliging: Antivirus en antispyware programmatuur
  • Programma’s die ineens en ongevraagd op de computer staan
  • Vragen over email en internet software problemen
  • Niet functionerend internet of draadloos netwerk
  • Aanvragen van adsl of kabel-aansluiting
  • Backup van uw gegevens

 

Kortom, voor alle voorkomende vragen en software problemen kunt u terecht bij F1=Help.