Websites ontwikkelen; F1=Help helpt u erbij

Websites ontwikkelen is één van de belangrijkste gebieden waarmee F1=Help zich bezig houdt. Of het nu gaat om een website die eenvoudig of complex is, een website met een webshop, of complete internetapplicaties; F1=Help heeft hier al sinds 1999 veel ervaring mee opgedaan en al veel websites voor het MKB gerealiseerd.

websites ontwikkelen

Websites ontwikkelen kan op veel verschillende manieren. Bij F1=Help onderkennen we drie verschillende soorten

  1. De volledige maatwerk website; Op basis van een grafisch ontwerp gemaakt. Dat kan door uw eigen designer zijn, of door een designer van F1=Help. Nadat u dit ontwerp heeft goedgekeurd, gaat F1=Help de website voor u bouwen. Op deze manier weet u van te voren precies wat u krijgt. Uw website doet precies wat u wilt dat ie doet en kan daarom aangepast worden aan de manier waarop uw bedrijf werkt.
  2. Een kant-en-klare website gebaseerd op WordPress. WordPress is een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je een programmeertaal hoeft te kennen. WordPress is open source  en dus gratis, je mag zo veel en zo vaak aanpassen als je wilt. Door de vele mogelijkheden van WordPress maken veel klanten gebruik van F1=Help om te helpen met het opzetten en inrichten van hun WordPress website. Zo is keuze voor heel veel gratis layouts, waarmee u de basis van uw website vorm kunt geven.
  3. Webshops is de derde soort van websites bij F1=Help; Wij hebben diverse standaardoplossingen als het gaat om het maken van een webshop.

 

websites ontwikkelen

Wij geloven dat elke klant uniek is en dus dat ieder project anders aangepakt moet worden. F1=Help bouwt een website die bij u en uw onderneming past. Wij geloven in een aanpak op maat voor bedrijven die daar behoefte aan hebben. Voor bedrijven die graag willen dat we met ze meedenken in de ontwikkeling van de website. Met deze bedrijven gaan we graag om de tafel, en nemen we rustig de tijd om in kaart te brengen wat de eisen en wensen ten aanzien van de website zijn. Websites ontwikkelen? F1=Help helpt u erbij.