Pc storing voorkomen door beheer van uw kantoor pc

Door goed en preventief beheer van uw kantoor pc kunt u een pc storing voorkomen. Het gebeurt regelmatig dat uw pc ineens ongevraagd een extra programma heeft geïnstalleerd. Of dat er bij het opstarten ineens een popup verschijnt met een foutmelding. Of de netwerk verbinding werkt niet goed meer … Niets zo vervelend als een pc storing. Of het nu gaat om het beheer van één enkele computer of om het complete netwerkbeheer met diverse servers, F1=Help heeft jarenlange ervaring als het gaat om het beheer van uw kantoorautomatisering en daarmee met het voorkomen en oplossing van een pc storing;

  • Controle of de backupfaciliteit op de server goed werkt, is een belangrijke taak van netwerkbeheer. Het maken van een back-up alleen is niet voldoende, van tijd tot tijd is het noodzakelijk om ter test een gedeelte van de back-up terug te lezen, zodat u zeker bent van de werking ervan. Zo blijft uw server veilig. Ook dat is beheer! Stelt u zich voor wat er allemaal moet gebeuren wanneer de gegevens op uw server (uw bedrijfsgegevens dus) verloren gaan door inbraak, brand of lekkage. Maar ook door bijvoorbeeld stroomuitval, een defecte server, of een niet oplettende werknemer die per ongeluk bestanden heeft gewist. Een calamiteit kondigt zich nooit van tevoren aan.  Zorg dat u goed bent voorbereid. F1=Help helpt u hierbij.
  • Controleren of de servers en computers goed functioneren en zodoende de continuïteit van uw kantoorautomatisering te verbeteren;

 

  • Het bijhouden en beheer van de updates op servers en pc’s van Microsoft.

 

 

PC storing voorkomen door beheer van uw kantoor pc

 

  • Controleren of de antivirus en antispyware programmatuur goed functioneert en of de pc’s / servers nog schoon zijn.
  • Opschonen van tijdelijke bestanden. Het is bekend dat de Windows software sporen achterlaat op uw computer. U kunt hierbij denken aan tijdelijke internetbestanden, of een restant van een vastgelopen Word bestand. Tijdens het beheer worden deze opgeruimd en krijgen uw computers en servers meer schijfruimte. Uw systeem zal hierdoor weer sneller werken.

 

  • U kunt natuurlijk ook met alledaagse vragen bij ons terecht over uw kantoorautomatisering zoals bijvoorbeeld over de bekende Office programma’s Word en Excel.

 

 

Naast het netwerkbeheer kunnen wij ook hardware (servers, computers en dergelijke) en software leveren. Of het nu gaat om gerenommeerde server producten van Hewlett Packard, of om de bekende programmatuur van Microsoft, F1=Help heeft het allemaal voor u. Voor meer informatie hierover kunt u klikken op de menukeuzes hiernaast.

 

PC storing voorkomen door beheer van uw kantoor pc

Wij werken samen met experts op het gebied van netwerk bekabeling die op de juiste wijze uw netwerk infrastructuur realiseren, zodat u overal in uw kantoor kunt werken met uw servers en computers. Via hooggekwalificeerde materialen wordt er een snel netwerk gerealiseerd, dat keurig op de werkplek is afgemonteerd. Of wilt u een draadloos netwerk? Ook dit onderdeel van uw kantoorautomatisering hoort bij het netwerkbeheer van F1=Help.

Daar hoort ook de veilige ontsluiting van internet bij. Via glasvezel of Adsl koppelen wij de kantoorautomatisering van uw bedrijf aan het internet, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de beveiliging van uw computers en servers. Dit geldt niet alleen voor het beveiligen vanaf het internet naar uw computers toe, ook kunnen wij zorgen dat uw medewerkers zich niet met privé zaken bezig houden, zoals msn of hotmail.

Van eenvoudige tot ingewikkelde oplossingen om te telewerken, F1=Help beheert ook deze vorm van kantoorautomatisering en is het aangewezen bedrijf om dit voor u te realiseren. Wilt u van buitenaf uw email op het bedrijf checken? Dat kan. Of wilt u thuis kunnen werken? Ook dat kan. Misschien wilt u onderweg kunnen werken? Of email ontvangen op uw mobiel? U raadt het al, dat kan allemaal gerealiseerd worden door F1=Help.