ICT Consultancy; Wij denken met u mee

F1=Help denkt met u mee als het gaat om uw kantoorautomatisering door middel van ICT consultancy. Door middel van ICT consultancy zorgen wij ervoor dat u vanaf het begin van het project weet waar u aan begint, maar ook waar en hoe u zult gaan eindigen. Wij richten ons op het adviseren van bedrijven over hoe zij informatietechnologie (IT) het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. F1=Help zorgt dat u efficiënter werkt én kosten bespaart, dankzij een heldere analyse en een duurzaam advies op maat.

Dat komt omdat wij in staat zijn om het vakjargon te laten voor wat het is, en dat wij met u in gewoon verstaanbaar Nederlands overleggen welke mogelijkheden er zijn en hoe ze werken. F1=Help verstaat als geen ander de kunst om uw ICT te bespreken zonder dat u er een technisch woordenboek bij nodig heeft. In een persoonlijk gesprek vermijden wij bij voorkeur termen die mensen, die niet op een afdeling IT werken, niet begrijpen of kennen.

ICT Consultancy

ICT Consultancy omvat zowel advies diensten als implementatie diensten. Door 22 jaar ervaring in het Midden- en Klein Bedrijf kunnen we stellen, dat wij ons vak prima verstaan en dat wij u prima kunnen begeleiden. F1=Help is dé partner als het gaat om

  • Hardware;  Of dat het nu gaat om een eenvoudige pc, een complexe serveromgeving of , een internetverbinding wij adviseren en begeleiden u op het gebied van de kantoorautomatisering, hoe kan het efficiënter, sneller of meer doordacht.
  • Software; het installeren van software is maar een klein onderdeel van de implementatie, u zult immers ook gebruik moeten maken van de software, want u wilt uw probleem kunnen oplossen. Dat is waar de ICT consultancy van F1=Help u bij helpt. Of het nu een rekenkundige uitdaging, een administratief probleem of de implementatie van een complete webshop betreft, F1=Help helpt u erbij.

 

 

Wij denken dus met u mee! En zorgen ervoor dat uw ICT loopt als een geoliede machine.