Office programma

F1=Help is gespecialiseerd in alles wat met de Office programma’s van uw kantoorautomatisering te maken heeft.

Heeft u vragen over een Office programma van Microsoft zoals Word, Excel of Outlook? Of het nu om eenvoudige vragen gaat, of om meer ingewikkelde zaken, F1=Help heeft altijd een antwoord voor u. Wilt u werken met een inhoudsopgave in een document, geen probleem! Of bent op zoek naar een ingewikkelde rekenformule in Excel, alweer geen probleem! Of misschien wilt u wel een nieuwsbrief versturen vanuit uw Outlook, ook daar draait F1=Help zijn handen niet voor om. F1=Help helpt u mee met het aanpassen van het Microsoft Office programma zodat het programma de dingen doet die passen bij uw kantoorautomatisering. Eigenlijk wordt op deze manier maatwerk gerealiseerd door gebruik te maken van een standaard Office programma.

Office programma Word Office programma Excel Office programma Outlook Office programma Access Office programma PowerPoint

 

Of doet uw Windows niet helemaal wat u graag wilt. Vreemde popups? Ongewenste programma’s die opstarten zonder dat u daarom gevraagd heeft? Ook dat is geen probleem. Door de 22 jaar ervaring van F1=Help hebben wij te maken gehad met alle Windows versies. Daardoor kennen deze besturingssystemen geen geheimen meer voor ons en kunnen wij al uw vragen oplossen. Van Windows updates, tot register wijzigingen, van anti-virus tot firewall. F1=Help helpt u erbij.

 

Office programma Microsoft Office programma Office Windows 10

F1=Help is gespecialiseerd in alles wat met de software op kantoor te maken heeft. Door onze ervaring is het installeren, beheren én ondersteunen van allerlei soorten software op kantoor geen probleem. Zo zorgen wij voor een schone en veilige kantoorautomatisering door gebruik te maken van gerenommeerde antivirus en antispyware oplossing van McAfee, de absolute wereldleider op dit gebied. Ook op het gebied van spam kunnen wij iets betekenen voor u. Wederom door gebruik te maken van McAfee software op kantoor worden de meeste spamberichten uit uw email gefilterd, zodat u al die vervelende berichtjes niet meer hoeft te zien in uw systeem.