Software op kantoor

F1=Help is gespecialiseerd in alles wat met de software op kantoor te maken heeft. Door onze ervaring is het installeren, beheren én ondersteunen van allerlei soorten software op kantoor geen probleem. Zo zorgen wij voor een schone en veilige kantoorautomatisering door gebruik te maken van gerenommeerde antivirus en antispyware oplossing van McAfee, de absolute wereldleider op dit gebied. Ook op het gebied van spam kunnen wij iets betekenen voor u. Wederom door gebruik te maken van McAfee software op kantoor worden de meeste spamberichten uit uw email gefilterd, zodat u al die vervelende berichtjes niet meer hoeft te zien in uw systeem.

 

Software op kantoor MS Word Software op kantoor MS Excel Software op kantoor MS Outlook Software op kantoor MS Access Software op kantoor MS PowerPoint

 

Heeft u vragen over de software op kantoor van Microsoft, zoals Word, Excel of Outlook, of gewoon over Windows? Of het nu om eenvoudige vragen gaat, of om meer ingewikkelde zaken, F1=Help heeft altijd een antwoord voor u. Wilt u werken met een inhoudsopgave in een document, geen probleem! Of bent op zoek naar een ingewikkelde rekenformule in Excel, alweer geen probleem! Of misschien wilt u wel een nieuwsbrief versturen vanuit uw Outlook, ook daar draait F1=Help zijn handen niet voor om. Kortom, voor vragen over software moet u bij F1=Help zijn.

 

Software op kantoor zoals Microsoft Windows 10 Software op kantoor zoals Office

F1=Help maakt ook software oplossingen voor u op maat. Dat kan zijn door een compleet software programma voor u te maken, maar het kan ook zijn dat we op efficiënte wijze gebruik maken van de mogelijkheden van bijvoorbeeld de software van Excel. Vaak werken bedrijven al met uitgebreide Excel rekenbladen, waarbij de medewerkers veel routinematige handelingen moeten verrichten. Deze zijn echter prima te automatiseren, waardoor de aandacht weer kan worden besteed aan meer inhoudelijke zaken. Zo bereikt u pas een efficiënte kantoorautomatisering.  Zo hebben we bijvoorbeeld voor een tweetal administratiekantoren een urenregistratiemodule gemaakt in Microsoft’s Access, waarmee de medewerkers hun werkzaamheden bijhouden. Hierdoor heeft de directie van de betreffende administratiekantoren prima inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

Veel bedrijven hebben al software voor hun boekhouding, maar vaak ontbreekt nou net dat ene overzicht in het programma. De informatie is wel degelijk terug te vinden in het programma, maar het komt er niet precies uit zoals u dat graag wilt. F1=Help kan op basis van diverse rapportage middelen voor u de gewenste lijst uit uw software krijgen. Eén van die rapportagemiddelen is Excel, maar ook Crystal Reports.

Ook met internet is F1=Help druk bezig. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe websites, websites met een webshop, of complete internetapplicaties; F1=Help heeft hier ervaring mee. Wilt u bepaalde informatie niet aan het grote publiek tonen, maar wel aan uw medewerkers, leveranciers of bepaalde klanten. Door het bouwen van een portal bepaalt u wie wat waar mag zien of doen.