Maatwerk oplossingen

F1=Help is gespecialiseerd in alles wat met maatwerk oplossingen voor uw kantoorautomatisering te maken heeft. Van volledige maatwerk oplossingen tot en met oplossingen in standaard programma’s, hieronder wordt uitgelegd wat F1=Help voor u kan betekenen.

F1=Help maakt ook maatwerk oplossingen voor u . Dat kan zijn door een compleet maatwerk programma voor u te maken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het volledig geautomatiseerd ophalen van informatie bij uw leveranciers en deze informatie verwerken in uw eigen administratief systeem. Een meer ingewikkelde maatwerk oplossing is bijvoorbeeld het opzetten van een receptuur systeem of een beheer systeem voor het onderhoud van gereedschappen. Maatwerk oplossingen zijn bedoeld om uw bedrijfsproces te ondersteunen en doen precies wat u wilt dat ze doen.

Maatwerk oplossingen door building blocks

Een andere soort van maatwerk oplossing kan worden bereikt door op efficiënte wijze gebruik maken van de mogelijkheden van standaard programma’s zoals bijvoorbeeld Microsoft Excel of Microsoft Word. Vaak werken bedrijven al met uitgebreide Excel rekenbladen, waarbij de medewerkers veel routinematige handelingen moeten verrichten. Deze zijn echter prima te automatiseren, waardoor de aandacht weer kan worden besteed aan meer intelligente en inhoudelijke zaken. Zo passen we een bestaand standaard programma aan met een maatwerk oplossing zodat het programma uw bedrijfsproces nog beter ondersteunt.

F1=Help heeft bijvoorbeeld voor de kantoorautomatisering van een tweetal administratiekantoren een urenregistratiemodule gemaakt in Microsoft’s Access, waarmee de medewerkers hun werkzaamheden bijhouden. Hierdoor heeft de directie van de betreffende administratiekantoren prima inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

maatwerk oplossingen

Veel bedrijven gebruiken een boekhoudprogramma, maar vaak ontbreekt nou net dat ene specifieke overzicht in het programma, terwijl die informatie wel degelijk terug te vinden is op diverse verschillende pagina’s in het standaard programma dat u gebruikt. Het komt er alleen niet precies uit zoals u dat graag wilt. F1=Help kan door gebruik te maken van diverse moderne rapportage middelen voor u de gewenste lijst uit uw systeem krijgen.